loading...
فایل های صوتی عبارات تاکیدی مثبت
احسان باوقار بازدید : 243 یکشنبه 22 شهریور 1394 نظرات (1)
با درود به همگی شما دوستان خوبم
امیدوارم که حال همگی شما خوب باشه و زندگی بر وفق مرادتون باشه
امروز فایل صوتی تهیه کردم تا با گوش کردن به آن بتوانید ضمیر ناخودآگاه خود را برای رسیدن به ثروت و پول برنامه ریزی کنید.
این فایل سری اول از این سری میباشد و قیمت آن در مقایسه با سایت های دیگر بسیار ناچیز ، و فقط 5000 تومان میباشد.
پس از پرداخت به صورت آنلاین به صورت خودکار وارد صفحه دانلود می شوید و می توانید فایل مورد نظر را دانلود نمایید.
 
آموزش استفاده از این فایل صوتی :
دوستان گرامی ، همیشه به یاد داشته باشید که تصویر سازی ذهنی بهترین ، تاثیر گذارترین و سریع ترین روش برای برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه است.
پس همیشه همزمان با شنیدن جملات تاکیدی ، آن چه را که میخواهید در ذهن خود تصویرسازی کرده و فرض کنید که ان چیز را هم اکنون دارید و آن را با تمام وجود حس کنید.
احسان باوقار بازدید : 152 پنجشنبه 19 شهریور 1394 نظرات (0)
انسان به واقع موجود پیچیده اي است، مغز و ذهن خارق العاده اي دارد که دانشمندان هنوز نتوانسته اند تمام قسمت هاي آن را کاملاً بشناسند، ولی تا بدین جا ثابت شده ذهن انسان بزرگترین کامپیوتر جهان است . سیستم ایمنی عجیبی در بدن وجود دارد که نظیر مجهزترین بیمارستان هاي جهان عمل کرده و در صورتی که کوچکترین ویروس یا میکروبی وارد جسم شود، تمام قسمتهاي بدن براي از بین بردن آن بسیج می شوند. شما چقدر از اعمال جسمی و ذهنی خود آگاهید؟آیا می دانید ذهن شما در شرایط خاص قادر است تمام غیر ممکن ها را ممکن سازد؟ آگاهید مغزتان می تواند داروي لاعلاج ترین بیماري ها را در بدن ترشح کند؟ در این کتاب تمام این موارد تشریح می گردد تا شما به ارزش خویش بیشتر پی برده و قدر خودتان را بهتر بدانید. ساختار شخصیت انسان اصولاً شامل : -1 عادات 2- تصاویر ذهنی 3- باورهامی باشد که همگی در ذهن بایگانی شده اند. البته تجارب و خاطرات گذشته نیز هستند که در 3 ویژگی گفته شده وجود دارند. اگر شما قصد دارید در خودتان هر نوع تغییري ایجاد کنید ، لازم است در این سه ویژگی تغییر ایجاد کنید.ابتدا عادات را بررسی می کنیم: عادات: تا به حال اندیشیده اید که عادات چه قدرت عظیمی بر شما دارند؟ انسان کلاً ساخته عادات خویش است . این عادات و شرطی شدن هاي شماست که رفتار و زندگی تان را کاملاً کنترل می کند. وقتی کاري چند بار تکرار شد ،
احسان باوقار بازدید : 198 سه شنبه 17 شهریور 1394 نظرات (0)
اصل اول: استفاده از جملات تأکيدي مثبت
 
اين جملات بايد داراي شرايط و ضوابط خاصي باشند که عبارتند از:
جمله حتي الامکان از نظر ادبيات به زمان مضارع مستمر يا زمان حال باشد. به مثال هاي زير توجه فرماييد:
من دارم سلامتي کسب مي کنم.
من در حال کسب سلامتي هستم.
من سالمم.
من پولدار هستم.
من رابطه اي بسيار نزديک با خداي خود دارم.
من در حال کم نمودن گناهان خويش هستم.
از آنجا که ناخودآگاه ساده لوح است و هرگونه جمله اي را بدون قضاوت قبول نموده و اين اصل از قوانين ذهن مي باشد، ما از آن استفاده نموده و برنامه ريزي را مانند جملات بالا انجام مي دهيم.
گروهي از محققين عقيده دارند که جملات بايد حتماً به زمان حال باشد، يعني اگر بيمار هستيم، بگوييم:« من کاملاً سلامتم». اما عده اي ديگر بر اين باورند که بايد جمله را به صورت مضارع مستمر استفاده نموده و در اين خصوص بگوييم:« من در حال کسب سلامتي هستم» که به نظر نگارنده جمله دوم در بعضي از شرايط بهتر بوده، زيرا تضادي را بين ضمير خودآگاه و ناخودآگاه ايجاد نمي نمايد، هرچند ناخودآگاه جمله اول را نيز ذخيره نموده و برنامه ريزي انجام مي دهد، ولي اگر ما بيمار باشيم و با خود بگوييم:« من کاملاً سالم هستم»، احتمال دارد تفکري در ما مبني بر اين که« نه، من که بيمار هستم» شکل بگيرد و همين تفکر به عنوان يک اطلاعات جديد، ساده لوحانه وارد ضمير ناخودآگاه شده و برنامه ريزي صورت گرفته و باعث تشديد بيماري نيز مي شود. البته براي افرادي که به اين باور رسيده اند ضمير ناخودآگاه چه قدرت بيکراني دارد و تمرينات لازم را انجام داده اند، حالت اول مي تواند مفيدتر واقع گردد، ولي براي افراد مبتدي روش دوم توصيه مي گردد.
ما مي توانيم صدها جمله تأکيدي را براي خود بنويسيم و با تکرار هريک، باور ايجاد آنها را در ضمير ناخودآگاه تقويت نماييم.
شرط ديگر جملات تأکيدي، مثبت بودن آن است. يعني مفهوم و فعل جمله بايد مثبت باشد. به عنوان مثال مي گوييم:« من ترسو نيستم» که اين جمله مفهومي مثبت ولي با فعلي منفي مي باشد که کاملاً غلط بوده، زيرا ذهن طبق قانون خود فعل منفي را پردازش ننموده و بر ترسو بودن تأکيد مي کند و پس از مدتي ترس در ما زياد مي شود. به جاي اين جمله بهتر است بگوييم:« من فردي کاملاً شجاع هستم». اين جمله علاوه بر اين که مثبت است، تأکيد بر شجاع بودن هم دارد زيرا ضمير ناخودآگاه طبق اين جمله شجاع بودن يا کاملاً شجاع را در ذهن ثبت مي کند.
شرط سوم جملات تأکيدي، کوتاه بودن آن است. اين جملات نبايد به قدري طولاني بوده که نيازمند صرف زمان براي تکرار هرکدام باشد. نهايت تعداد کلمات بيان شده در جملات تأکيدي بهتر است کمتر از پنج کلمه باشد.
منبع
احسان باوقار بازدید : 148 یکشنبه 15 شهریور 1394 نظرات (0)
روح از دو قسمت مجزا تشکیل شده است قسمت آگاه یا عقلانی و قسمت نا آگاه یا ضمیر باطن.

پس ضمیر باطن هر فرد مرکز و مقر هیجانات و عواطف وی به شمار می رود که روح خلاقه از آن کانون زاده می شود.

اگر فکر خوبی به سر راه دهید نتیجه خوبی برداشت خواهید کرد و به عکس.

اگر دیده ای به  ضمیر باطن برسد بر آن می شود تا به نحوی آن را به مرحله اجرا در آورد و به عبارتی عامل اجرای نیات بد یا خوب می گردد.

اگر در جهن منفی به کار افتد شخص را دچار شکست و ناکامی خواهد ساخت ولی اگر تفکرات سازنده و هماهنگی داشته باشیم با موفقیت و سعادت روبرو خواهیم شد آرامش روح و سلامت جسم زمانی میسر میگردد که بتوان به نحو شایسته ای چنین اندیشه ای را بر سر راه داد.

هر آنچه را که به ذهن می سپارید و هر آنچه را که صحیح می پندارید  ضمیر باطن آن را می پذیرد و در زندگی شخصی متجلی می سازد.
 

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • اعتماد به نفس

    شادی


    کسب و کار

    کدهای اختصاصی

    آمارگیر وبلاگ

    پشتیبانی

    ثروت


    سلامتی
    خواسته ها